Werken in Zeeland plein

Steeds meer bedrijven en organisaties hebben moeite met het vinden van passend personeel. Het plein ‘Werken in Zeeland’ is specifiek gericht op werving en carrièreontwikkeling. Zo wil Contacta.nl ondernemingen en non-profit organisaties samenbrengen met potentiele werknemers of cursisten. Wil je jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever in de markt zetten, zoek je specifiek personeel of bied je loopbaantrajecten aan?

Op de beursvloer van Contacta 2018 hebben we een aantal prominente, unieke, instapklare ronde ruimtes beschikbaar op 'Werken in Zeeland' plein. Deze 30m2 eilandlocaties zijn direct gelegen aan de Contacta Arena in de Oosterscheldehal en kunnen compleet naar wens besproken worden.

Rondom de ronde ruimtes is het mogelijk om in te stappen met een standaard stand vanaf 9m2.

Woensdagochtend 7 november is er een speciale Banenmarkt wat enkel gehouden wordt op het Werken in Zeeland Plein. Bij deelname aan het plein ben je onderdeel van deze speciale ochtend. 

Heb jij interesse? Vraag eenvoudig en vrijblijvend  hieronder informatie aan. Liever persoonlijk contact? Erik Voerman staat u graag te woord! Je kunt hem telefonisch bereiken op 0113-700 291  of via de mail erik@lmg.nl.

Vrijblijvend informatiepakket aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2018.