Werken in Zeeland plein

Steeds meer bedrijven en organisaties hebben moeite met het vinden van passend personeel. Het plein ‘Werken in Zeeland’ is specifiek gericht op werving en carrièreontwikkeling. Zo wil Contacta.nl ondernemingen en non-profit organisaties samenbrengen met potentiele werknemers of cursisten. Wil je jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever in de markt zetten, zoek je specifiek personeel of bied je loopbaantrajecten aan?

Op de beursvloer van Contacta 2019 hebben we op donderdag 7 november een aantal instapklare ruimtes beschikbaar op het 'Werken in Zeeland' plein. De ruimtes zijn 4m² en zijn direct gelegen aan de Contacta Arena in de Oosterscheldehal. Deelnemen aan het "Werken in Zeeland" plein kan voor €490,-.

Heb jij interesse? Vraag eenvoudig en vrijblijvend  hieronder informatie aan. Liever persoonlijk contact? Febe de Krijger staat u graag te woord! Je kunt haar telefonisch bereiken op 0113-850 899 of via de mail febe@lmg.nl.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2019.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens