Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Banenmarkt "Werken in Zeeland"


Foto 2019:

Steeds meer bedrijven en organisaties hebben moeite met het vinden van passend personeel. De Banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ is specifiek gericht op werving en carrièreontwikkeling. Zo wil Contacta in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl ondernemingen en non-profit organisaties samenbrengen met potentiele werknemers of cursisten.

Wil je jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever in de markt zetten, zoek je specifiek personeel of bied je loopbaantrajecten aan? Er is plek voor maximaal 40 organisaties, dus wees er snel bij! 

De beursvloer van Contacta 2022 maken we speciaal van 9:00 tot 13:00 uur beschikbaar op donderdag 10 november voor deelnamende organisaties.
Deelnemen aan deze Banenmarkt "Werken in Zeeland" plein kan voor € 500,-.  Er zal een "statafel" ruimte ter beschikking worden gesteld waarbij eventueel een standaard roll-up banner geplaats kan worden.

Heb jij interesse? Vraag eenvoudig en vrijblijvend  hieronder informatie aan. Liever persoonlijk contact? Erik Voerman staat u graag te woord!
Je kan hem telefonisch bereiken op 0113-700 290 of via de mail erik@lmg.nl.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens

 

Deelnemende bedrijven 

Zie https://www.contacta.nl/banenmarkt/ 

 

Partners

UWV
Werkgeversdienstverlening van UWV Zeeland biedt u als werkgever geschikte kandidaten voor uiteenlopende vacatures. Ook voor arbeidsjuridisch advies of advies bij reorganisatie en (massa)ontslag kunt u bij UWV terecht.  Voor het invullen van vacatures door werkzoekenden met een arbeidsbeperking ingevolge de Wet Banenafspraak en de Quotumregeling kunt u als werkgever eveneens een beroep doen op adviseurs van UWV Werkgeversdienstverlening. Tenslotte levert het UWV periodiek informatie over ontwikkelingen op de landelijke-, regionale- en sectorale arbeidsmarkt. UWV Zeeland werkt nauw samen met de Zeeuwse gemeenten. Kijk op www.uwv.nl voor meer informatie. 

ZeeuwseVacaturebank.nl
Alle Zeeuwse vacatures, opdrachten en stages (WO, HBO & MBO) goed selecteerbaar op één centrale plek. Eindelijk! Zeeuwse werkgevers plaatsen altijd gratis op ZeeuwseVacaturebank.nl, om te laten zien dat er veel mooi werk is in Zeeland. Doet u mee? Ruim 2.000 Zeeuwse werkgever gingen u voor.

LMG Strategie + Creatie
LMG is het reclamebureau voor reclame, communicatie, merkontwikkeling, grafische vormgeving en webdesign. Bij LMG is ondernemen werken met ambitie. Verder gaan dan anderen, om zo resultaat te behalen. Vanuit Goes in Zeeland werken ze, als reclamebureau, samen met hun klanten om de doelstellingen te realiseren. LMG ondersteunt organisaties, nationale en regionale bedrijven met strategische merkidentiteiten, reclamecampagnes, social media campagnes, websites, online middelen en grafisch design.