Young Talent Men: Jos Dek

Jos Dek (29) is mede-eigenaar van het familiebedrijf Dek Opleidingen. Hij is ambitieus en wil het succes van het bedrijf toekomstbestendig maken. “Vorig jaar was de tijd rijp voor een nieuwe huisstijl en de stap naar een nieuw modern pand in Goes. Het resultaat is een frisse uitstraling voor een vertrouwde aanbieder met meer dan 120 opleidingen in verkeer, veiligheid en logistiek voor particulier en ondernemer. Dek Opleidingen is gevestigd in Goes, Middelburg, Terneuzen en Bergen op Zoom.

“Ik heb de dagelijkse leiding over het team dat de zakelijke opleidingen verzorgt bij Dek. Daaronder vallen instructeurs, docenten, kantoormedewerkers en de commerciële afdeling. Wat ik positief vind is dat wij bij Dek Opleidingen werken vanuit MVO-principes. Dat betekent werken in een sociale bedrijfs-cultuur voor medewerkers en klanten met een transparante bedrijfsvoering in een duurzaam pand,” benadrukt Jos.

“De economie trekt aan en dat is direct voelbaar in de transportsector. Wij vinden het een uitdaging om constructief samen te werken en mee te denken met de sector. Dek zet o.a. haar deuren open om werkzoekenden te enthousiasmeren voor een baan als chauffeur.

Onze zakelijke klanten vragen ons regelmatig om intensief mee te denken over de juiste cursussen voor hun medewerkers. We functioneren dan als verlengstuk van de ondernemer. Het is een uitdaging om de kwaliteit van medewerkers te laten groeien. Ook voor ons betekent dit dat we steeds verder moeten profes-sionaliseren om aan die vraag te kunnen voldoen.”

Young Talent Men: Jos Dek