Young Talent Women: Marjolijn Sponselee

Young Talent Women: Marjolijn Sponselee

“Zeeland is een ideale plek voor het opstarten van een eigen onderneming. Er zijn zoveel mogelijkheden hier, ik heb geen moment spijt van mijn keuze gehad om terug te komen.” Marjolijn is vol enthousiasme over haar activiteiten als projectmanager van AddVision en het organisatorische beheer van DOK41. Het vormgeven van de doelstellingen van haar opdrachtgevers, het maken van de planning en het voeren van een actieve procesbewaking; het is haar op het lijf geschreven.

Zichtbaar maken
“Concreet zijn mijn activiteiten gericht op het management van de organisatie en het realiseren van hun doelstellingen. Daar vallen vaak innovatieprojecten en het relatiebeheer onder. Ik ben dan verantwoordelijk voor de communicatie, waarmee de initiatieven van de opdrachtgevers zichtbaar worden. Ik vertaal de doelstellingen in acties, maak daarvoor een planning en organiseer activiteiten. Voor DOK41 voer ik samen met mijn collega’s het organisatorische beheer, werf ik nieuwe starters en onderhoud ik contact met bestaande relaties. Voor jonge ondernemers is het echt mogelijk om kleine organisaties op te starten in Zeeland. Mijn uitdaging is het omzetten van de vragen uit de markt naar een organisatorische vorm en het ver-talen hiervan in concrete acties.”

Innovatieplein
“Samen met o.a. HZ en Impuls Zeeland organiseer ik dit jaar voor de tweede keer de uitreiking van de Emergo prijs op Contacta.nl. Deze prijs zorgt voor zichtbaarheid van innovatieve bedrijven in Zeeland en het laat Zeeuws ondernemerschap zien.

Op Contacta.nl bouwen LMG en ik aan het Innovatieplein. We bundelen hierin onze krachten en bieden innovatieve onder- nemers een aantrekkelijk podium en een inspirerende omgeving voor nieuwkomers én traditionele ondernemers.”