Uit handen van gedeputeerde Jo-Annes de Bat, namens commissaris van de Koning Han Polman, ontving LMG strategie+creatie voor Contacta.nl op vrijdag 8 januari 2016 het Zeeuws Compliment. “Contacta.nl wordt gezien als dé netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland. De succesvolle beurs, met groeiende bezoekersaantallen, trekt ook veel bezoekers van buiten Zeeland. Het is hét visitekaartje van ondernemend Zeeland en daarmee levert het een positieve bijdrage aan het imago van het Zeeuwse bedrijfsleven” aldus Han Polman. 

We voelen ons vereerd met dit mooie compliment en zien het als een aanmoediging om de beurs verder te ontwikkelen. We bedanken de kennispartners en alle exposanten voor hun onmisbare inbreng en bijdrage aan Contacta.nl. Mede dankzij hun inzet is de netwerkbeurs uitgegroeid tot een inspirerende beurs en is het mogelijk om dit jaar de 30ste editie te vieren. We zien ernaar uit om nog meer exposanten en bezoekers uit de randstad, Brabant en Vlaanderen te ontvangen.

Het Zeeuws Compliment

Het Zeeuws compliment wordt jaarlijks tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het provinciaal bestuur uitgereikt aan bedrijven en organisaties die een bijzondere prestatie voor Zeeland verrichten en daarmee een positieve uitstraling op het imago van Zeeland hebben.

Welkom bij de jubileumeditie van Contacta.nl

Dit jaar bestaat Contacta.nl 30 jaar! Dat vieren we met een feestelijke jubileumeditie van dé netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. We zouden het fantastisch vinden als je er op 1, 2 en 3 november 2016 (weer) bij bent. Wil je verzekerd zijn van standruimte tijdens deze jubileumeditie van Contacta.nl in 2016? Schrijf jouw bedrijf of organisatie nu in via de website of neem vrijblijvend contact op met Erik Voerman of één van de coördinatoren.


Zeeuws Compliment voor Contacta.nl