De strijd om de Zeeuwse Emergo Innovatieprijs 2017 is een stap dichterbij. Nog 44 Zeeuwse ondernemers zijn in de race voor de titel. Dit aantal zal uiteindelijk worden teruggebracht worden naar vijf genomineerden. De uitreiking zal plaatsvinden ‘Innovatieplein’ op woensdag 8 november om 17:00. En heeft u een innovatief product? Meldt u dan aan voor het Innovatieplein.

Vorig jaar ging Bever Innovations er met de winst vandoor. Het Zierikzeese bedrijf won de prijs met slimme verlichtingsoplossingen voor tankstations. Zo zijn de lampen in staat om harder te gaan branden als er een auto gaat tanken. Indien dit niet het geval is, branden de lampen zachter. Zo werkt het niet alleen kostenbesparend, maar ook milieuvriendelijk. Volgens de jury “stond het totaalconcept als een huis” dat onder meer getoetst werd op impact, originaliteit en groeiambitie.

De Zeeuwse Emergo Innovatieprijs aan een Zeeuws bedrijf die een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd en wordt dit jaar voor de 14e keer uitgereikt op Contacta.nl. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland, Kamer van Koophandel, Kenniswerf Zeeland, Dok 41, Omroep Zeeland en HZ University of Applied Sciences.

Deze laatstgenoemde ontwikkelt samen met de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo kennis over de stand van zaken op het innovatievlak in Zeeland. Zij zijn dan ook erg benieuwd hoe innovatief uw bedrijf is.

 

Bron: Omroep Zeeland / Zeeuwse Emergo Innovatieprijs


De strijd om de Zeeuwse Emergo Innovatie Prijs stap dichterbij