Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Zonnecollectief voor uw medewerkers, door u en de Saman Groep

Zonnecollectief voor uw medewerkers, door u en de Saman Groep

In het Klimaatakkoord is vastgesteld dat in 2050 minimaal 14% van onze energie duurzaam wordt opgewekt. Ook u als bedrijf en werkgever heeft hierin een belangrijk aandeel. De Saman Groep wil duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar maken. Daarom willen wij u helpen (nog meer) stappen te zetten in de energietransitie met een zonnecollectief voor uw medewerkers in Zuidwest-Nederland.

Met een zonnecollectief wordt de aanschaf van zonnepanelen nog interessanter. Het biedt u als werkgever namelijk de mogelijkheid om zonnepanelen met zeer hoge korting aan te bieden aan uw medewerkers én als bedrijf te verduurzamen. Bovendien wordt uw bedrijfsnaam aan het zonnecollectief gekoppeld, waardoor het collectief tegelijkertijd bijdraagt aan een maatschappelijk verantwoord imago.

 Meedoen met uw bedrijf is eenvoudig

  1. Meld uw bedrijf vrijblijvend aan via samangroep.nl/contacta.
  2. Een adviseur van de Saman Groep komt bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek en bespreekt wanneer het collectief kan starten.
  3. U ontvangt gepersonaliseerde, digitale communicatiemiddelen welke u kunt inzetten voor de communicatie richting uw medewerkers. Denkt hierbij aan een bericht op intranet, e-mail of in een nieuwsbrief. Of aan een brochure met het logo van uw bedrijf en een eigen online aanmeldpagina voor het zonnecollectief van uw organisatie. Klik vooral op de links in de voorgaande zinnen om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.
  4. Uw medewerkers kunnen zich aanmelden voor het zonnecollectief en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek of adviesgesprek op locatie.
  5. Uw medewerkers kunnen profiteren van hun eigen duurzaam opgewekte zonnestroom!