Omroep Zeeland

Omroep Zeeland is dé regionale omroep van Zeeland en brengt dagelijks nieuws, nieuwtjes, cultuur, sport en evenementen. Via radio, televisie, internet en sociale media als Twitter, Facebook en Instagram; betrokken én betrouwbaar. Maar Omroep Zeeland doet meer. Dankzij de programma’s van Omroep Zeeland weet iedereen wat er speelt in Zeeland en verbinden we de Zeeuwen.

Partner van Contacta.nl

Al vele jaren is Omroep Zeeland partner van de Contacta en doet de omroep uitgebreid verslag van de grootste zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest Nederland en Vlaanderen.  Op Omroep Zeeland radio hoor je de hele week actuale reportages vanaf de beursvloer. Op televisie zie je op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond een verslag van de beursdag en achtergronden bij de beurs. Alle informatie is ook te volgen via de website en mobiele apps van Omroep Zeeland en de sociale mediakanalen als Twitter en Facebook. 

Voor u als ondernemer

Als ondernemer kent u Omroep Zeeland waarschijnlijk vooral van televisie.  Maar bent u op de hoogte van de mogelijkheden bij Omroep Zeeland om uw potentiele klanten te bereiken? Top of mind bent u al snel met een cross-mediale campagne via radio, tv en online kanalen.

Volgens het Nationaal Ondernemersonderzoek, verwacht driekwart van de ondernemers te blijven groeien. Belangrijk is het dan ook om uw klant op een goede manier te bereiken. Met de snel veranderende marketing mogelijkheden is het niet altijd eenvoudig om de juiste combinatie van kanalen te kiezen. Een cross-mediale campagne vergroot de kans dat u de doelgroep bereikt, maar hoe pakt u dat aan? Bij Omroep Zeeland bieden we ondernemers advies hoe ze het grootste potentieel kunnen halen uit een campagne via radio, televisie en online media.  Monique Schoonen, directeur van Omroep Zeeland benadrukt: “We hebben in Zeeland prachtige innovatieve bedrijven en tal van markt- en wereldleiders. Ik vind het belangrijk dat ondernemers van zich laten horen” Omroep Zeeland biedt dat platform voor ondernemers.

“We hebben hier prachtige innovatieve bedrijven en tal van markt- en wereldleiders. Ik vind het belangrijk dat ondernemers van zich laten horen”

Facts over het bereik van Omroep Zeeland:

Online kanalen 

1.2 miljoen views

Facebook

43.000 volgers en nog steeds groeiend

Website

556.000 bezoekers per week

TV

149.000 kijkers per week

Radio

71.000 luisteraars per week

Afgelopen jaren hebben we al veel bedrijven kunnen ondersteunen om hun bekendheid in de regio te vergroten. Wij zijn het best beluisterde radiostation in Zeeland en ook via televisie hebben wij het grootste regionale bereik. Omroep Zeeland biedt Zeeuwse ondernemers een platform om hun bedrijf te promoten. 

"Omroep Zeeland biedt Zeeuwse ondernemers een platform om hun bedrijf te promoten"

Wilt u bijvoorbeeld de naamsbekendheid vergroten, meer verkeer naar uw website of productinformatie overbrengen? Samen met de media-adviseur maakt u een campagneplan om de juiste mix van radio, televisie en banners samen te stellen. In de uitwerking van uw campagne kunnen we u stap voor stap begeleiden en adviseren over hoe u bijvoorbeeld commercials kunt laten maken.

Advies geven we op maat van uw bedrijf en budget.  Voor zowel grote als kleinere adverteerders zijn er aantrekkelijke opties, passend bij uw doelstellingen, bedrijf en budget.

Omroep Zeeland is partner van Contacta 2018. Wij ontmoeten u graag op ons speciale platform voor ondernemers!

Wilt u nu al meer weten over de advertentie mogelijkheden?

Maak een afspraak met media-adviseur Marco Bos


Meer weten over de programma’s van Omroep Zeeland of interesse in de commerciële mogelijkheden? Wilt u in gesprek gaan met bezoekers en ondernemers? Kom gerust een kijkje nemen in onze stand voor een persoonlijke kennismaking.

Bekijk hier al het laatste Zeeuwse nieuws.