Omroep Zeeland is dé regionale omroep van Zeeland en brengt dagelijks nieuws, nieuwtjes, cultuur, sport en evenementen. Via radio, televisie, internet en sociale media als Twitter, Facebook en Instagram; betrokken én betrouwbaar. Maar Omroep Zeeland doet meer. Dankzij de programma’s van Omroep Zeeland weet iedereen wat er speelt in Zeeland en verbinden we de Zeeuwen.

Al vele jaren is Omroep Zeeland kennispartner van de Contacta en doet de omroep uitgebreid verslag van de grootste zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest Nederland en Vlaanderen.  Op Omroep Zeeland radio hoor je de hele week actuale reportages vanaf de beursvloer. Op televisie zie je op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond een verslag van de beursdag en achtergronden bij de beurs. Alle informatie is ook te volgen via de website en mobiele apps van Omroep Zeeland en de sociale mediakanalen als Twitter en Facebook. 

Meer weten over de programma’s van Omroep Zeeland of interesse in de commerciële mogelijkheden? Wilt u in gesprek gaan met bezoekers en ondernemers? Kom gerust een kijkje nemen in onze stand voor een persoonlijke kennismaking.

Bekijk hier al het laatste Zeeuwse nieuws.